Saturday, February 5, 2011

:: Saya Blogger Si Dara ::

Hii <3
hoho...sukenye aku arini sebab terjumpe satu segmen yang pastinye akan menarik minat dan perhatian para-para blogger yang bergelar anak dara...sori ye, mak2 dara xbleh join...hik3...(tibe2 rase bangga jadi anak dara..hahah)
segmen yang menarik ni dianjurkan oleh cik enna banana kite yang comey lotey...sape lagi kalau bukan tuan empunye
BLOGGER TERCINTA (OFFICIAL)
tu...


5 kelebihan BLOG KACANG_PANJANG ::

::
spesel sebab blog ni kalerpul...sebab tuan empunye blog memang suke sangat dengan semua kaler yang ade atas dunia nih...hehe

:: suke mempamerkan banyak
hasil2 fotografi tuan empunye blog sendiri walaupon xseberapa sangat...kacangpanjang | photo...

::
simple je tapi agak menarik dan dapat buka mata luas2 bile tengok kaler kuning yang agak terang...memang tu tujuan sebenar....hihi

::
blog nih mementingkan etika seorang bakal guru ye...kebanyakan jalan ceritera blog ini berkisar tentang kisah hidup seorang bakal guru...ehem2~~

::
sangat suke menyertai mane2 contest dan GA...nnti bleh tag saya banyak2 k..hihi



5 kelebihan join BLOGGER TERCINTA (OFFICIAL) ::

::
boleh kenal ramai blogger2 xkire blogger otai atau blogger baru...kalau bleh adekan gathering lagi syok kan??

::
boleh buat rujukan untuk tutorial blog...almaklum la baru nak belajar menceburi dunia blogging ni asik tengok tutorial je..huhu

::
dapat bertukar-tukar maklumat tentang dunia blogging yang ki
an mencabar nih...sharing is caring kan??

::
dapat bertemu kawan2 baru...part ni paling seronok ye...siap jumpe kawan lame balik pon ade...lagi seronok..

::
last skali mesti la sebab dapat promote blog di situ...trima kasih sebab wujudkan group sebegini...hehe


abes daa...sape2 rase die blogger anak dara sila2 lah join segmen ni k...sape cepat die dapat...

cute kawaii pink bunny


5 omelan budak baik:

Mejuez said...

i like!

Enna Banana said...

CHECK!

P/S : SERIOUSLY UR BLOG WAS SO COLORFUL! SUKA SUKA >.<

♥cik fyza ♥ said...

waaa sronok bunyinye

Izz said...

BSD!! follow ur blog

♥cik fyza ♥ said...

anda di tag
http://ckdctnurhafyza.blogspot.com/2011/02/contest-si-manis-berbaju-kurung.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...