Saturday, February 12, 2011

:: Contest Si Manis Berbaju Kurung | manis ke? ::

salam sume...entry kali nih saje je gatal2 tangan nak masuk sebab dah ken
e tag kan...sebenarnye malu nak join contest nih sebab tengok tajuk je dah tau kan, Contest Si Manis Berbaju Kurung...masalahnye manis ke aku nih...huhuhu
tapi xpela, manis ke xmanis ke aku dah join...mane tau kot2 menang, maknenye aku manis la tu...hohoho prasan...nway thanks to cik Fyza sebab susah2 je tag aku...

haa ni die banner contest yang dianjurkan oleh cik Lya...sesiapa yang berminat nak join sila untuk ke blog beliau...

jadi selepas meneliti terma dan syarat contest nih, aku memang sah untuk join skali...
dan gambar yang aku nak pertaruhkan adalah...


down arrow





haa amek kau...besau punye mata aku, baju kurung merah mak ngah lagi...kalau xmenang jugak xtau la tu...hoho xde2, tu selingan semata-mata...yang penting aku pakai baju kurung, manis xmanis tu cik Lya akan tentukan...biar la xmanis pon tapi yang penting aku jadi diri sendiri, xde hipokrit dalam gambar diatas ye, aku memang betol2 terkejut time tuh...hhuhu
smiley


jadi disini aku nak tag kepada beberapa mangsa yang berikut...



okeh tu je...so long, gud bye!!

4 omelan budak baik:

selipar biru said...

wahh!! cik kacang tagged saya!
terharu!!
thx =)

♥cik fyza ♥ said...

waa tahniah2 suda join~ smoga berjaya dear~ ^^,

.::: Princess MOMOY :::. said...

wah bestnyer
momoy nak join juga la even takde sape2 nak tag
cik kacang panjang semoga berjaya yer

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"

miss atie said...

semoge anda berjaya
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...