Thursday, December 2, 2010

:: edit photo contest ::

mate aku xley nak tutup...celik luas ag nih, xley tido langsung..huhu
disebabkan aku xley tido nih, aku jalan2 n nengok2 la kt blog2 orang nih...pastu aku trjumpe satu contest nih..agak menarik, edit photo contest...memang bab2 edit gambo nih aku sukeww sangt2...so aku decide nak join la, aku kan mmg suke join contest cmnih..biar la xpenah menang pon..huhu
contest nih dianjurkan oleh cik QASEH DALIA ADELIA dan ini banner contest beliau..


dan gambar yang dipertaruhkan adalah...


haa nih gambar aku dan tawan2 aku, gambar nih kitorang pegi release tension kt tepi pantai lepas men futsal...ni blum edit...

dan hasilnye selepas di edit...
Camera
Camera
Camera
Camera
Camera
Camera
Camera
Camera


TADAAA...hohoho...cam klakar je kan...
suke ati aku la, tu gamba aku...kui3...so wish me luck k...


mangsa tag aku...

p/s :: mintak maap ye tawan2 ku, xmintak ijin sebelum edit gamba korang..kui3

2 omelan budak baik:

I AM UR PRINCESS said...

cantek & sweet cgt ;))

geramgaram said...

klakarnya..kui..ni nk gelak-ketawa ni..i harap u menang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...