Wednesday, December 1, 2010

:: i ♥♥♥♥ u so much GEMOK!!! ::

sape suke kucing kat cni sila ckp miiiiaauuwwwww~~~~
hohoho...korang ingt korang kucing ke haa???hadoii...
okai, kali nih aku nak uat spesel entry pasal kucing kesayangan aku nih,GEMOK...walaupon kat umah aku nih ade banyak kucing, tolak campur darab bahagi sumenye ade 7 ekor, tapi aku suke yang nih sekor jew...hoho...bukannye ape, sebab gemok jela yang paling manjew dan shumel...hehe...selain shumel, kelebihan yang ade pada gemok aku nih adalah suke posing kalau orang nak amik gambar die...kire fotogenik gak r gemok aku nih...sebab tu aku suke amik gambo si gemok nih...meh2 nengok gambo latest si gemok yang aku snap, dah siap edit dah pon..











http://www.emocutez.com
haaa2...dah terpikat la tu...mentang2 si gemok nih jantan...ishhh..


p/s :: kalau korang nak nengok2 gambo kucing2 aku yang laen ag, bley nengok kat fb gua ye...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...